Oldalak

2014. április 27., vasárnap

Hétvégi program

Végre a hétvégén el tudtunk menni egy kicsit szórakozni. Felkerekedtünk egy baráttal és átsétáltunk Móravárosból Újszegedre. Jó kis séta volt, de az idő csodálatos és jót beszélgettünk. Majd elkezdtünk bowlingozni. Persze a fiúk el is vertek alaposan, de az utolsó körben végre Én is nyertem :D





Ma meg persze olyan izomlázam van, hogy csak na :D

Húsvét

Húsvétra készítettem pár darab nyuszit :)


A Férjem pedig csokitortát készített. Ami bevallom nagyon finom lett és 2 nap alatt felfaltuk :D Végre én is ehettem belőle annyit amennyit csak szerettem volna , mert laktózmentes tejjel készítette  :D



Tojáshéj mozaikból készült medálok és füli




2014. április 3., csütörtök

Nem tüntem el :)

Nem tűntem el, csak egy kicsit. Sajnos. Vagy inkább szerencsére :) Nem is tudom. Elég nagy változás következett be az életembe. Lett egy új munkahelyem, ahol próbálok helyt állni. Több kevesebb sikerrel. Az előző munkahelyemet nagyon imádtam, / még akkor is ha csak takarító néni voltam /. De muszáj volt váltani. Természetesen a piszkos anyagiak miatt. Nem azt mondom hogy ez megérte.... De talán egy kicsivel több kerül majd haza :) Csak szabadidőm kevés, mert 3 műszakos a munkaidő. Így elég nehéz kreatívkodni. De azt mondják az okosok, akik már több mint 10 -15 éve ezen a helyen dolgoznak, hogy meg lehet szokni.

Viszont készülnek az új tojáshajasok :) Azt igaz nem tudom mikor lesznek készen :) , de készülnek... Sőt van jó pár ötletem is :) Most már csak idő kell , hogy elkészüljenek.

Mindenkinek gyönyörű szép napot kívánok és jó alkotást!

JÁTÉK!!!!!!

Játékot hirdetett egy nagyon kedves blogos ismerősöm Melinda, amihez én is csatlakoztam és most hirdetem is. Gyertek játszani!!!
 Jelentkezni itt lehet.