Oldalak

2012. február 19., vasárnap

Egy hónap

Egy hónapig nem volt netem és lassan elvonási tüneteim lettek :) Már nagyon hiányzott. Pedig nem vagyok olyan ember aki mindig a számítógép előtt ül, de azért érdekes volt hogy nem tudtam az üzeneteket megnézni. Meg ha valami eszembe jutott akkor nem tudtam a neten utána olvasni. A blogolvasásról pedig már nem is beszélek :) Nem szoktam kommentálni a kedvenc blogjaimba, pontosabban csak nagy ritkán, de napi szinten olvasom. Most pedig nem tudtam :(
Kezdem az elején. Már a tavalyi évben gondolkodtunk, hogy másik helyre költözünk, de akkor még nem léptük meg. Most sem így gondoltuk igazán, de így alakult. Január 11- én felmondtuk az albérletet 18--tól pedig már a másik pontosabban a mostani albérletben feküdtünk le. Azért furi volt. A másik albérletben kezdtük el közös életünket. Elég sok minden történt velünk. Főleg mert 4 évig laktunk ott. Történt jó és történt rossz is. A költözést nem kívánom senkinek :) Aki már költözött az tudja miért. Én nem gondoltam, hogy ennyi sok mindent össze tud gyűjteni az ember. :) Nálunk a költözés úgy történt, hogy 15-én a mostani albérlet kulcsát megkaptuk, kitakarítottuk / mert ne tudjátok meg, hogy milyen koszosan hagyták itt az előző lakók... :o / Még aznap pakolás csomagolás, következő nap én dolgoztam férjem hurcolkodott. Munkából haza gyors kajálás majd pakolás, csomagolás hurcolkodás. Itt meg csomagolás , pakolás szelektálás, majd vissza a másikba. Majd elölről kezdeni az egészet. De 18-án este Itt már úgy feküdtünk le, hogy nem volt a lakásban egyetlen egy doboz sem és 90 %-ban a helyén volt minden. A következő napokban vissza a másik lakásba takarítás festés. Úgy visszaadni a lakást ahogy kaptuk.
Itt már minden rendben volt. A helyén volt minden csak a netet nem kötötték még át. Amikor meg jöttek, hogy na most bekötik akkor meg olyan hideg volt, hogy nem lehetett :) De most már van és az egy hónapos lemaradást pótolhatom. Olvashatok. Nézegethetem ki mit készített ez alatt az idő alatt :)
Na azért én sem tétlenkedtem. Sok mindent készítettem, csak sajnos nem mutathatok meg mindent. Azért van pár dolog :)
A következő bejegyzésekben meg is mutatom :)
Szép estét mindenkinek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése