Oldalak

2012. június 30., szombat

Eltűntem...

Mostanában annyi minden történt. Készültem a vizsgámra :( Ami nem sikerült, így most készülök a pótvizsgára :( De, hogy az hogy fog sikerülni? Fogalmam sincs. A vizsgám 9-én lesz én pedig a következő héttől reggel fél 6-tól késő estig dolgozni fogok. Sőt még szombat vasárnap is. Így igazán vicces lesz a vizsga napja. Lehet, hogy el fogok aludni írásbeli közben :(
Még alkotni sincs mostanában kedvem. Lehet hogy a nagy meleg miatt... De most egy csöpp hangulatom sincs. Meleg van sajnos mindenütt. Akár kint van az ember akár bent a szobában.
Tartozok  még egy két képpel is de majd ha jobban lesz időm akkor megmutatom :)

Addig is egy recept. Hátha tetszik másnak is. Én el fogom készíteni az biztos. Még karácsonyi ajándéknak is jó, szerintem :)

Sárgadinnyedzsem citrommal

Hozzávalók: 1 kg sárgadinnye, 40 dkg cukor, kevés víz, 1 citrom, 1 rúd vanília
Elkészítés:A sárgadinnyét meghámozzuk, belétől megtisztítjuk, a húsát apró kockákra vágjuk. A cukorból kevés vízzel sűrű szirupot készítünk, beletesszük a gyümölcsöt és sűrűre főzzük. Az üvegek aljára citromkarikákat rakunk és félig megtöltjük a dinnyével. A vaníliarúdból 1 cm-es darabokat teszünk rá, majd az üveget telerakjuk a gyümölccsel. A tetejére citromkarikák kerülnek. Az üvegeket gondosan lezárjuk, és száraz dunsztba tesszük. Karácsonyra érik össze az íze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése