Oldalak

2012. július 25., szerda

Szülinapom

Elérkezett a szülinapom :9 Az utóbbi években eléggé rosszul sikerült, de most..... Rita szülinapos játékára jelentkeztem. Én a zöld csoportban voltam és küldözgetjük is szorgalmasan egymásnak az ajándékokat. Nem is tudom akkor izgultam jobban amikor elküldtem ( tetszik vagy sem a szülinaposnak), vagy akkor amikor én bontogattam az ajándékokat. Gyönyörűbbnél gyönyörűbb dolgokat kaptam. Lányok! Nagyon szépen köszönöm még egyszer :D
És most az ajándékok:
Timi amikor haza értem és bementem a szobámba akkor már éreztem valami kellemes illatot. Szaglásztam a csomagokat :) Nagyon tetszik eltaláltad nagyon :)


Grétitől teákat, egy gyönyörű virág brosst, horgolt kis tatyót( amibe pont el fog férni az mp3) és egy nyuszikát kaptam.

 
Monicatól gyönyörű nyakláncot és hozzá illő gyűrűt kaptam.


Margó keresztszemes szépségekkel lepett meg. Hát le a kalappal. Az anyukám és én is szoktunk kereszt szemezni, de ezek..... Nagyon szépek!!!!
Margó a képről sajnos lemaradt a bonbon, mert egy kissé ki lett lapítva :) így azt nagyon gyorsan elfogyasztottam :DSajnos a gyűrűt nem tudom szépen fényképezni, de valami gyönyörű!

Krisztina ajándéka ez a szép nyaklánc. Nagyon tetszik. Nekem érdekes a lánc is , mert még ilyet nem láttam. Bevallom én mint kis tudatlan elég rendesen megküzdöttem vele. Majd miután rájöttem a titkára, hát... Kissé viccesen éreztem magam :D Azért, hogy érthető legyen mi is viccelt meg, a láncon van egy mágnes :) Én meg azt hittem, hogy összegabalyodott a lánc :) Kaptam még csokikát és alkatrészeket is :) Már tudom is mit fogok készíteni belőlük :)
Edina kecsketejes szappanokat készít.Aki még nem próbálta az próbálja ki mert nagyon jók!!!!

Annától teákat füliket és nyakláncot kaptam.


Annyira gyönyörű ez a medál :O

Ildikótól ezek a szépségek érkeztek. Én mindig elcsodálkozom azon, hogyan tudtok ilyen gyönyörű ékszereket készíteni.

Melinda ajándéka ez a szép pirogravírozott Házi áldás.Katalin keresztszemes képet küldött.Ámulattal néztem a kidolgozást....


Györgyi ajándékai. Szóhoz sem jutok. Hasznát fogom venni az biztos :D Nagyon eltaláltad.Lányok! Nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek az ajándékokat. Mind mind nagyon találó volt. Köszönöm szépen!!!!!!
Nagyon szép szülinapom volt!!! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése