Oldalak

2011. június 27., hétfő

Érdekes napok várnak...

Az elkövetkező két hét elég érdekesnek ígérkezik. Nem elég az, hogy a munkám olyan amilyen / kollégiumban takarítok :( / Ma még meg is kaptuk, ha dolgozni kell az már nem tetszik.  Most képeket nem teszek fel , hogy mi lett a baj, de amint felteszem Ti is megértitek.  A lényeg az, hogy a diákok elkezdték megérdemelt pihenésüket és kiköltöznek a koleszból. Így elkezdődik a nagytakarítás. Ezzel nincs is baj. De azzal már igen, hogy festenek. Normális helyen ezzel sem lenne gond, de ami várt bennünket reggel...Ha valahol festenek akkor ott rendben van van kosz, de Normális helyen raknak le takaró fóliát. Itt nem. A főnökünk amint ezt szóvá tette, hogy ennek a feltakarítása nem a mi dolgunk a festők főnöke megjegyezte, hogy ha már dolgozni kell akkor már ott gond van. Már egy éve dolgozok itt. Nem azért mert annyira szeretek takarítani, hanem mert nem akartam feketén dolgozni. Itt legalább bejelentenek. A tavalyi nagytakarításnál is megjegyezték, ha tanultunk volna akkor nem takarítónők lennénk. Most nagyon mérges vagyok ezért közlöm ezzel a sötét alakkal aki ma megint kihozott a sodromból, hogy jó pár évet tanultam. Van érettségim és 3 szakmám. Sőt ruhaipari technikus modellező vagyok. Sajnos nem azért vagyok itt mert nem tanultam, hanem mert örülök , hogy dolgozhatok. De el kell viselnem ilyen alakokat. Természetesen férfi és azt hiszi, hogy a világ csak Ő érte van.
Nem tudom mennyre érthető a bejegyzésem. Kedvem nincs vissza olvasni. Írni is úgy írtam ami az eszembe jutott. De most ezt ki kellett írnom magamból.
Na jó be is fejezem és készítem tovább a tojás- hajas dobozkát.
Remélem Nektek jobb volt és lesz a napotok.
Jó éjszakát.....

4 megjegyzés:

  1. Nagyon sajnálom hogy ez és így történt:(
    puszillak

    VálaszTörlés
  2. Kedves Era! Anyósod mondta, hogy van blogod, engedelmeddel mostantól én is olvaslak.A te cipődben járok, nekem is azt mondták miért nem tanultam, olyan mondta akinek annyi iskolája sincs mint nekem.Azt hiszik ,ha valaki takarít az minimum hülye.Egyébként nálunk az ilyen munkát végző festő kap munkát egyszer és SOHA TÖBBET. Üdv:Rózsika Algyőről

    VálaszTörlés
  3. Üdvözöllek a blogomon Rózsika! Köszönöm szépen a megjegyzést. Aki nem ebben a "cipőben " jár az nem is érti :(
    Nézd meg a másik blogomat is a Mamóca-foltjait ahol anyósom kreálmányait tettem közzé :)!

    VálaszTörlés