Oldalak

2011. február 14., hétfő

Valentin-napi történet :))

Az Én történetem!


   El szeretném mesélni egy Valentin-napi történetet. A férjem akivel akkor még csak együtt jártunk, Valentin-nap előtt megkérdezte, hogy mit szeretnék kapni? Adjak neki ötleteket. Mondtam neki, hogy vehet jácintot, csokit vagy egy plüss figurát és rámutattam egy kis krampuszra.
   Elérkezett a Valentin-nap / csütörtök / és a páromtól megkaptam mindent, amit mondtam neki. Ki is akadtam és le is szidtam, hogy elég lett volna csak az egyik.  Ő csak nevetett rajta :)) Én meg boldogan vittem haza a szép ajándékokat. A kis krampusz velem aludt, mert én nagyon szeretem a plüssöket :))
A párom kérdezte, hogy el viszem- e a krampuszt a szüleihez a hétvégén? Mondtam neki, hogy ne haragudj, de nem! Ebben is maradtunk. Szombaton elmentem hozzájuk. Egész délután nagyon furcsán viselkedett. Nem igazán értettem. Sőt az is megfordult a fejemben, hogy biztosan azon gondolkozik, hogy szakítunk. Este hazakísért.
A szobámban az ágyon volt a krampusz. Párom megfogta és mondta:- Itt van a kis krampusz!- és mosolygott Akkor már tényleg kétségbe voltam esve, de próbáltam nem mutatni :) . Mivel a krampusz egy szívet fog a kezében a párom elkezdte nyomkodni a szívet, és kérdezte, hogy zenélnie kellene- e , mert Ő érez benne valamit. Mondtam neki, hogy nem. Párom addig erősködött, hogy én is elkezdtem nyomkodni a szívet. Tényleg volt benne valami, de nem zenél. Mondta, hogy bontsam meg a szívet és nézzük meg milyen elem kell bele,majd vesz és akkor zenélni fog. Addig győzködött amíg tényleg megbontottam a szívet, és.... A kezemben volt egy arany gyűrű! A legidiótább kérdést feltettem amit ilyen helyzetben feltehet egy nő: - Ez mi?!
A párom megfogta a kezem és megkérdezte, hogy :  -Hozzám jössz feleségül? Majd az ujjamra húzta a gyűrűt!
Én persze igent mondtam, de mivel szombat késő este volt, így levettem a gyűrűt és mondtam neki, hogy holnap úgyis jössz. Akkor majd a szüleim elé állsz és meg kéred a kezem ! Így is történt.
Ez a történet Valentin-napon kezdődött  / csütörtökön/ és rá pár napra rá / vasárnap / ért véget :) Február 17-én kérte meg a férjem a kezem, miközben már a gyűrű ott volt nálam 3 napja és semmiről sem tudtam :)


Én ezzel kívánok mindenkinek nagyon szép és szerelmes napot !:)))

3 megjegyzés: