Oldalak

2011. július 25., hétfő

Újra ithon!

Az előző bejegyzésemben írtam még a hét elején, hogy nagyon - nagyon rossz a kedvem. A kedvem nem rossz, de nem is jó. Még a múlt héten pénteken haza mentem a szüleimhez, de mivel az édesapámmal összevesztünk így haza is jöttem. Annyira sikerült összeveszni, hogy elköszöntem az édesanyámtól és megmondtam neki, hogy azért , hogy veszekedjek nem jövök haza. Főleg nem egyedül.
Hát nem sokáig bírta az apukám. Kedden telefonált, hogy menjek haza. Haza mentem, de elég sok érzés kavargott benne. Természetesen az apukám úgy viselkedett, mintha semmi sem történt volna : Ennek most nem tudom hogy örülnöm kellene -e vagy sem. Na mindegy.
 Otthon voltam és kipakoltuk a konyhát. Már elég rég volt kifestve, de most meg csináltam. Egyedül.És nem ecsettel vagy festőhengerrel, hanem amit a tévében reklámoznak szerkentyűvel, a Paint zoommmal. Hát érdekes volt. Mire rájöttem, hogy milyen hígnak kell lenni a festéknek, hogy hogyan kell tartani, stb.... :) de sikerült. Igaz olyan izomlázam van ... :D
Képeket nem készítettem, mert így is sok volt a cuccom amit vittem anyáékhoz. Plussz a ciculit is vinni kellett magammal, mert a férjecském sem volt itthon. Sőt most sincs :( Reggel ment Budapestre, mert ott fog dolgozni. Hogy meddig? Az még kérdés. Hétfő reggel utazik Pestre és majd pénteken vagy szombaton jön haza. Nagyon fura lesz egyedül, főleg, hogy még én nem voltam egyedül soha. Mindig volt valaki körülöttem.
De csak pozitívan.. Legalább van munkája, én pedig így többet tudok kreatívkodni :)
Annyi ötletem van  és nem is tudom, hogy hogyan fogjak hozzá :)
Mindenkinek szép napot!

4 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy jobb kedved van!!!
    Nézz be a blogomra, valami vár! :D:D:D

    Szép hetet és jó kreatívkodást!

    VálaszTörlés
  2. Jó lett a festés? Mi is akartunk venni egy olyan festőgépet, de kételkedek benne.
    Nem lett foltos? Tényleg nem csöpög? Tényleg olyan gyorsan kész van?
    Esetleg bérbe nem adjátok ki?
    Egy alkalomra kellene, egyetlen szobára, de nem merek és sajnos most nem is tudok annyi pénzt áldozni rá.
    Viszont egy alkalmas bérlés úgy gondolom beleférne!
    Gondold meg és írj nekem, ha sikerül dönteni!

    andimonicakukacyahoopontcom

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy már nem vagy annyira magad alatt!
    Annak meg mindenképpen örülj, hogy az Apukád felhívott, bizonyára nagyon bántotta a veszekedés. S van, akinek nem könnyű bocsánatot kérni. De a telefonhívása ezzel egyenértékű lehet.
    Használd ki a magányos napokat, (nekem is volt részem benne, egy egész télen, de nekem ott volt a két gyerek), s csak pozitívan, ahogy írtad! Majd megcsodálom, miket alkottál:-)
    A menyasszonyi ruhád pedig gyönyörű volt, nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen a biztatásokat, a hozzá szólásokat. Nagyon sokat jelentenek nekem :)
    Frihanna köszönöm, hogy rám gondoltál.
    Monica privátban írok neked.
    Gerdi próbálok pozitív lenni. Nem mindig sikerül, de azért nem adom fel. A menyasszonyi ruhám ha tudnád meddig készült... :) még jó hogy akkor voltam munkanélküli :D

    VálaszTörlés